Tuesday, December 21, 2021

Sundhedseffekter fra teendatingproblemer

Sundhedseffekter fra teendatingproblemer



Hooking up i 60'erne plejede at blive defineret som make out. Magnesiummangel: Et almindeligt overset sundhedsproblem Catherine Taylor. Er du medlem? At måle udbredelsen af ​​ofre hændelser og af poly-viktimisering. For det meste teenagere forstår ikke nødvendigheden af ​​at opretholde et forhold over en periode. Mobning forudsagde positivt udførelse af datingvold og offer.





Introduktion



Klik her for at læse National Teen Dating Violence Awareness and Prevention Month: Del 1. Denne anden artikel vil diskutere den rolle, mental sundhed har at spille i forholdet mellem gerningsmand og offer, og mentale sundhedsmæssige konsekvenser af datingvold. Elizabeth Waterman, en autoriseret klinisk psykolog, sagde i en e-mail, at ofre for datingvold potentielt er i fare for mange psykiske problemer.


Sheela Raja, en klinisk psykolog, tilføjede i en e-mail, at piger på kort tid kan udvikle meget lavt selvværd. Så mental og fysisk sundhed hænger sammen. Joy Tanimura Winquist, sundhedseffekter fra teendatingproblemer, en socialrådgiver, sagde i en e-mail, at advarselstegn på, at nogen er blevet misbrugt i et teenage-datingforhold, omfatter psykiske problemer som depression og angst, som også tilfældigvis er virkningerne af datingvold.


Dette kan påvirke skolepræstationer, venskaber, aktivitetsniveau, sundhedseffekter fra teendatingproblemer, og egenomsorg. Christine Gutierrez, en psykoterapeut, sagde i en e-mail, at nogle ofre for datingvold også kan udvikle posttraumatisk stresslidelse. Det kan være en forvirrende situation for teenagere, når datingpartneren misbruger dem, men også udtrykker deres kærlighed i andre situationer, sagde hun.


Eksisterende psykiske lidelser eller adfærd og familiehistorie kan nogle gange forudsige, om nogen også er mere tilbøjelige til at være involveret i en datingsituation, der involverer vold. Gutierrez er enig i, at det er mere sundhedseffekter fra teendatingproblemer for teenagere at blive involveret i datingvold, hvis der er familiehistorie, der modellerer den type adfærd.


Hun mener, at psykiske problemer eller tidligere traumer i familien kan disponere folk til at blive offer eller misbrugere, men det varierer i enhver situation.


Del 1 af serien: National Teen Dating Violence Awareness and Prevention Month: Del 1. Del 3 af serien: Ending The Struggle With Teen Dating Sundhedseffekter fra teendatingproblemer Del 3. Teen dating vold er meget sundhedseffekter fra teendatingproblemer hos piger, der kommer fra voldelige hjem, befinder dem i plejefamilie sig også ofte i disse voldelige dating-situationer.


Der har været en stigning i selvskade hos unge kvinder i USA og Europa, der skærer dig selv. skærer mig selv. Vi værdsætter og respekterer vores HERWriters' erfaringer, men alle er forskellige.


Mange af vores forfattere taler af personlig erfaring, og det, der har virket for dem, virker måske ikke for dig, sundhedseffekter fra teendatingproblemer. Deres artikler er ikke en erstatning for medicinsk rådgivning, selvom vi håber, du kan få viden fra deres indsigt.


Modtag det seneste og bedste inden for kvinders sundhed og velvære fra EmpowHER - gratis! Få HENDES sundhedsnyheder. Magnesiummangel: Et almindeligt overset sundhedsproblem Catherine Taylor. Log ind Registrer. The Mental Health Aspect of Teen Dating Violence: Del 2 Af Rheyanne Weaver HERWriter. Gennemsnit Vælg vurdering Dårlig Rimelig Middel God Udmærket. Udskriv tekststørrelse. Denne artikel Stem forbedrede mit helbred 0 Stem ændrede mit liv Stem reddede mit liv.


Mere om denne transvestiske fetichisme: seksuel ophidselse fra crossdressing. Tips til at være i et forhold med en mand, der har Asperger eller autisme. Læbestift: Et symbol på håb. Tilføj en kommentar 1 Kommentarer. Anonyme teenager-datingsvold er meget udbredt hos piger, der kommer fra voldelige hjem, dem i plejefamilie befinder sig også ofte i disse voldelige dating-situationer.


Der har været en stigning i selvskade hos unge kvinder i USA og Europa, der skærer i sig selv 25. marts - kl. Denne kommentar forbedrede mit helbred ændrede mit liv reddede mit liv. Vil du virkelig skrive anonymt? Er du medlem? Log ind Forbind din kommentar til din medlemsprofil. Det tager kun et sekund! Ikke medlem? Deltag nu! Du får automatisk besked, når en anden kommenterer dit opslag. Lad dette felt være tomt. Modtag e-mail-meddelelser om nye kommentarer E-mail-adresser.


Tilmeld mig EmpowHER-opdateringer. Hvilken kode er der på billedet? Ved at indsende denne formular, sundhedseffekter fra teendatingproblemer accepterer EmpowHERs servicevilkår og privatlivspolitik. Mental sundhed Få e-mailopdateringer. Relaterede emner Psykiatrisk sygdom Intellektuel funktionsnedsættelse Somatiseringsforstyrrelse Hypokondri Konversionsforstyrrelse Autisme Aspergers syndrom Socialfobi Klaustrofobi Agorafobi Panikforstyrrelse Obsessiv-kompulsiv lidelse Angst Posttraumatisk stressforstyrrelse PTSD ADHD ADHD-sygdomme Barndomsforstyrrelser Personlig Disintegration Mmuiaforstyrrelser Personlig Disintegration Mmuialidelse.


Tilmeld dig en gruppe nu. Tal med kvinder som dig om mental sundhed. Guide til mental sundhed. SusanC HERWriter Guide Har et spørgsmål? Vi er her for at hjælpe. Spørg fællesskabet. Forbedret sundhed.


Forandrede liv. reddede liv. STILLE ET Sundhedsspørgsmål. POST-info, tips og historier.





dating på 21



MMWR kosttilskud , 69 1 , Smith, SG, Zhang, X, Basile, KC, Merrick, MT, Wang, J, Kresnow, M, Chen, J. National Intim Partner and Sexual Violence Survey NISVS: Data Brief—Updated Release. Atlanta, GA: National Center for Injury Prevention and Control, Centers for Disease Control and Prevention.


Foshee VA, McNaughton Reyes HL, Gottfredson NC, Chang LY, Ennett ST. En longitudinel undersøgelse af psykologiske, adfærdsmæssige, akademiske og forholdsmæssige konsekvenser af ofring af datingmisbrug blandt et primært landligt udvalg af unge.


Journal of Adolescent Health; 53 6 Roberts TA, Klein JD, Fisher S. Longitudinel effekt af misbrug af intim partner på højrisikoadfærd blandt unge. Arkiv for pædiatrisk ungdomsmedicin; 9 Exner-Cortens D, Eckenrode J, Rothman E. Longitudinelle sammenhænge mellem ofring af vold fra teenagere og ugunstige helbredsudfald. Pædiatri; 1 Smith PH, White JW, Holland LJ. Et longitudinelt perspektiv på datingvold blandt unge og kvinder i universitetsalderen.


American Journal of Public Health; 93 7 — Niolon PH, Kearns M, Dills J, Rambo K, Irving S, Armstead T, Gilbert L. Forebyggelse af intim partnervold gennem hele levetiden: En teknisk pakke af programmer, politikker og praksis.


View Page In: pdf icon Preventing Teen Dating Violence Fact Sheet KB, 2 Pages, Side senest gennemgået: 5. marts, Indholdskilde: Nationalt Center for Injury Prevention and Control , Division of Violence Prevention. forebyggelse af vold i hjemmet. For at modtage e-mail-opdateringer om denne side skal du indtaste din e-mailadresse: E-mailadresse. Teenagere vokser stadig til, hvem de vil være og beslutter sig for, hvordan de vil forme deres fremtid.


Dette er grunden til, at datingvold blandt teenagere kan være mere skadelig end voksne forhold. Teenagere vil måske ikke fortælle det til deres forældre på grund af den ydmygelse, de vil opleve ved at indrømme det. Forældre kan spille en nøglerolle i forebyggelsen ved at demonstrere en positiv rollemodel derhjemme. De opfordres til at tale med deres børn om sunde forhold, når de begynder at nå teenageårene.


Generelt kan samtalen i mellemskolen give dem den information, de har brug for at vide, før de begynder at date. Dette kan føre til traumatiserede forhold, psykiske problemer og voldelige handlinger. At vise en positiv rollemodel derhjemme kan hjælpe børn til hurtigere at forstå, hvad et sundt forhold er. De vil være mindre tilbøjelige til at acceptere datingvold og mere tilbøjelige til at have positive holdninger til sig selv og andre forhold. Hvis du er en forælder, der har mistanke om, at din teenager er i et usundt forhold, er der flere måder at få hjælp til dem på.


Teenagere i denne situation er ofte bange for selv at søge hjælp. Der er hotlines tilgængelige, og endda websteder, der tilbyder løsninger. Selvom det bare er at spørge dem, om de har brug for hjælp, kan det gå langt.


Du kommenterer ved hjælp af din WordPress. com konto. Du kommenterer ved hjælp af din Google-konto. Et andet negativt resultat af dating i en ung alder er graviditet og negative helbredseffekter. Tidlig abort fører til øget depression, følelse af elendighed, alvorlige og sociale eller følelsesmæssige vanskeligheder. Dating øger risikoen for stofmisbrug og alkohol som følge af depression og følelsesmæssige problemer.


Forgiftning kan føre til seksuel vold, seksuelt misbrug og voldtægt Fernández-González et al. De negative virkninger, der er nævnt ovenfor, tager tid fra at studere og fører til psykologiske problemer og følelsesmæssig nød.


Som de mest negative konsekvenser er den uplanlagte graviditet, abort, tidlig fødsel, seksuelt overførte sygdomme, stof- og alkoholmisbrug og frafald af skolen. Forældre og pædagoger bør give teenagere relevant information om seksuelle og romantiske forhold samt sex og seksualitet. Fernández-González, Liria, Wekerle, Christine, Goldstein, AbL. Runhare, T. Mudau, T. Relationsessay: Effekter af dating i en ung alder I denne prøve af et forholdsessay har forfatteren analyseret virkningerne af dating på små børn og teenagere.

No comments:

Post a Comment