Tuesday, December 21, 2021

Råd til forældre om dating med døtre

Råd til forældre om dating med døtre



Hvorfor gå ud med nogen, der ikke har dine værdier? I det falmende tusmørke mindede forlygterne på en nærgående bil Bill om at række ud efter instrumentbrættet og tænde sit lys. Bord til 20! Relateret indhold. Teenagere jeg har brug for hjælp! Han ved intet om dig.





Brødkrumme



Nogle gange siger børn det bedst. Hun gør og siger ting uden at erkende, at hele vores familie til en vis grad dater denne fyr. I år kom jeg hjem fire gange fra college, og han var i byen hver eneste gang. Dating for to er svært; dating i en menneskemængde er direkte kompliceret. Og alle har stærke følelser og meninger om, hvem der er involveret, og hvad udfaldet kan blive.


Med andre ord er hele familien kærester, råd til forældre om dating med døtre. Bord til 20! Valget om at være sammen med kæresten eller børnene betyder generelt, at den anden lader vente på sig … og undrer sig over, hvordan deres forhold til dig bliver påvirket af dit forhold til den anden.


De tager sig af begge dele og tager sig tid til at vurdere, hvordan de potentielle stedfamilieforhold udvikler sig. Undgå en hurtig vending.


Forældre, der begynder at date hurtigt efter udgangen af råd til forældre om dating med døtre forhold, uanset om det er ved død eller skilsmisse, eller som træffer en hurtig beslutning om at gifte sig efter en kort datingperiode, oplever ofte, at deres børn er mere modstandsdygtige over for ægteskabet.


Dette saboterer en stedforælders og stedbarns evne til at komme på ret fod med hinanden og bringer familien i fare.


Sund dating begynder med selvransagelse. Smarte singler tager et godt langt kig i spejlet før dating. De undersøger råd til forældre om dating med døtre motivationer for dating, frygt e.


Hvordan ville du have det? Hver dialog er både vurdering. Hvordan har mine børn det med disse muligheder og realiteter? og intervention, da den forbereder dem på, hvad der kan ske.


Deltag i disse samtaler gennem din datingoplevelse, især i forventning om hvert trin i et udviklende forhold. Tilbyd bløde invitationer til ældre børn. Teenagere og voksne børn skal bevæge sig mod din datingpartner i deres eget tempo. Hvis du gør det til din dagsorden at få dem til at acceptere din partner og forhold, skyder du måske dig selv i foden.


Anerkend og mærk børns frygt. jeg forstår det. Jeg sætter pris på, at du er ærlig over for mig. Det viser dem også, at deres følelser er vigtige for dig, holder kommunikationsdøren åben, råd til forældre om dating med døtre, og hjælper børn med at sætte mærker på deres egne følelser, hvilket er meget vigtigt for især små børn.


Tempo og balancere din dating. Tidligt kan dine børn møde din date, men de første par dates skal primært handle om jer to. Dette gælder især for børn under fem år, som kan knytte sig til en, du dater, hurtigere end du kan. Efterhånden som din interesse for personen vokser, bliver du gradvist mere bevidst om at finde tid til, at din kæreste og dine børn kan mødes. Hvis den anden person også har børn, kan det være klogt at orkestrere tidlige samvær med kun ét sæt børn.


Du kan for eksempel deltage i en aktivitet med din ven og deres børn den ene weekend og så få din ven til at slutte sig til dig og dine børn den næste. Det kan være overvældende at navigere i flere nye relationer. At dele de to familier op i dele kan være nyttigt i starten.


Fordi de er fanget i en loyalitetskonflikt, varmer børn nogle gange pænt til den person, du dater, og bliver så kolde. Nogle gange vakler de frem og tilbage. Forvirring kommer med territoriet. Slap af og arbejd med det, de giver dig. Artikuler din silhuet. Ja, ikke at kunne lide pasformen mellem den person, du dater, og dine børn er en deal breaker, selvom du elsker ham eller hende som partner.


Lær alt hvad du kan om stedfamilieliv. Næsten 20 års rådgivning, coaching og træning af blandede familier har afsløret for mig denne hemmelighed bag succesrige blandede familiepar: De arbejder hårdere på at blive klogere på stedfamilielivet.


At blive klogere betyder at lære alt, hvad du kan om, hvordan stedfamilier fungerer, fungerer bedst, og hvorfor de har den unikke kompleksitet, som de gør.


Du ved måske, hvordan man kører bil, men at køre i sne og isglatte forhold kræver en anden viden og færdigheder. Næsten alle blandede familier har dårligt vejr at klare, når de kører, især i de første par år, så indtag en elevs holdning. Så hvad gør du, når din ægtefælle ønsker skilsmisse?


Familieliv i dag. Familieliv blandet. Online kurser. Weekend to Remember Marriage Retreat ®, råd til forældre om dating med døtre. Gratis downloads og bonusindhold. Praktisk hjælp til din familie er lige blevet nemmere at finde. Gå Råd til forældre om dating med døtre Til alle artikler om enlige forældre. Single Parenting Ron Deal. Relateret indhold. Skilsmisse 6 min læst. FamilyLife Blended® Podcast. Søger du at bygge råd til forældre om dating med døtre minder med dem du elsker?


Har du overvejet virkningen af ​​bevidst leg i dit hjem? Lyt til Ron Deals samtale med Dr. Jim Burns om hvorfor og hvordan man bruger "sjov" til at forbinde forhold i din stedfamilie. HVORDAN VI HJÆLPER DIG. Voks med din familie.


FamilyLife Today FamilyLife Blended Online-kurser Weekend for at huske Marriage Retreat ® Gratis downloads og bonusindhold. Hjælp andre familier med at vokse. FamilyLife Local Small Group Studies Topmødet om Stepfamily Ministry FamilyLife Global. Hvad nu hvis betyder, at din familie bliver stærkere? Wallis og Futuna Vestsahara Yemen Zambia Zimbabwe. MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ.


Dette felt er til valideringsformål og bør forblive uændret.





dating sider titel objekt objekt



I stedet opfordrer vi vores piger, der stadig er hjemme, til at fokusere på venskabssiden af ​​deres forhold til drenge.


At give et barn det privilegium at tilbringe tid med et medlem af det modsatte køn er en frihed, der er baseret på vores vurdering af, hvor ansvarligt vi anser dette barn for at være. Kan vi stole på, at hun holder sig til sine standarder? Er han stærk nok til at modstå gruppepres i en dreng-pige situation? I lyset af vores omformaterede definition af dating har vi følgende meget generelle aldersretningslinjer for at tilbringe tid med en ven af ​​det modsatte køn, disse er for vores børn, der stadig bor hjemme.


Men selv med disse retningslinjer havde tre ud af fire af vores teenagere deres første rigtige date til skolebal i deres ungdomsår i en alder, og de første dates var alle med venner, ikke med nogen, som de var romantisk involveret med. Vores teenagere ville alle sige, at deres baldatoer var meget sjove. De tilbragte hele aftenen i grupper. Mange af forældrene var involveret i før-dans-middage, chaperoning af dansen og afholdelse af after-dance-aktiviteter i hjemmet eller lejede faciliteter.


Og det var en god mulighed for dem til at øve deres manerer og lære at opføre sig i formelt tøj. Vores retningslinjer lyder måske undertrykkende for nogle.


En teenager, der går på en første date som 17-årig, er bestemt ikke normen i vores kultur. Men mange eksperter er enige om, at tidlig dating ikke er en god idé.


Det er let at se, hvorfor der er en bevægelse af forældre til at erstatte traditionel dating med et formelt frieri mellem en ung mand og kvinde. Som udgangspunkt mener vi, at vores teenagere bør udvikle venskaber med og til sidst kun date andre kristne 2. Korinther Hvorfor gå ud med nogen, der ikke har dine værdier?


Forældre skal også vurdere vitaliteten af ​​den kristne gang hos den person, der kan date et af deres børn. Specifikt er denne unge mand eller unge kvinde en kristen i vækst? De tror, ​​at hvis barnet siger, at det er kristen, så er det det. Det kræver langt mere modenhed, end de fleste årige skal se, at ord og handlinger skal matche. Træn din teenager til at lede efter ydre egenskaber, der indikerer indre karakter, som et godt ry i skolen, en selvkontrolleret mund og kloge kørevaner, for blot at nævne nogle få.


Disse ydre adfærd kan være en afspejling af god forældretræning. Det tager tid at opdage disse egenskaber om en person og endnu mere tid at se, om de er udholdende eller blot en forstillelse.


Teenagere skal læres, at det ultimative formål med dating eller frieri er at finde nogen at gifte sig med. De skal være meget kræsne omkring, hvem de bruger tid med i lyset af denne definition. Hjælp dem med at skrive de egenskaber ned, de ønsker at lede efter hos den person, de gifter sig med.


Hvilke værdier betyder virkelig noget? Denne liste bliver så de kriterier, som alle potentielle datoer måles efter. Åndelig og følelsesmæssig modenhed kan kun komme med tiden. De kan lære så meget mere om hinanden ved at observere adfærd i en gruppe, i modsætning til at lære nogen at kende i det perfekt opførte, bedst opførte, spændingsfyldte miljø på en en-til-en date. Der skal etableres specifikke grænser. Selv gruppedatoer kan gå skævt, hvis gruppen træffer et dårligt valg på deres planer.


Da det ville være svært at liste alle de potentielle problemer på en bestemt foreslået dato, er den bedste politik at bevare din ret til at godkende enhver form for date, mens din teenager bor hjemme. Og vær forsigtig med at lave antagelser om kristne aktiviteter. Vi mener, at mødre og fædre skal bestemme, hvordan deres preteens og teenagere bruger deres tid derhjemme. Hvem vil du have mest indflydelse på dit barn? Efter at have tilbragt otte eller flere timer i skolen med venner og lærere, er du villig til, at hun bruger en eller to timer mere i telefonen hver aften med en kæreste eller en veninde?


Med lektier, lektioner, øvelser og det hele, vil du have tid sammen med din teenager til at påvirke hende? Selvom dit barn ikke er kærester, kan hun stadig blive følelsesmæssigt knyttet til en dreng over telefonen.


Teenagere begynder at dele deres følelser, deres skuffelser, deres håb, deres problemer derhjemme, og ret hurtigt føler de sig knyttet. Selv pigesnak kan skabe romantiske længsler, når piger chatter og drømmer og åh og aah om drenge. Ingen gaver. Ingen kærlighedsbreve. Kun lejlighedsvis kommunikation. Dette er et emne, hvor du skal udmønte dit eget sæt af overbevisninger – for dig.


Beslut dig for, hvordan du vil agere, når du har mulighed for at tage ud på date. Så vil du have friheden til at udfordre din teenager med en lignende standard. Husk, at dit barn er en bedre elev af dig, end du er af ham eller hende. Den åndelige modenhed hos mennesker, du dater, høfligheder, og hvordan du håndterer det hele, vil sige meget.


Og hvis din preteen eller teenager er det modsatte køn fra dig, så søg seriøst støtte fra en moden voksen ven af ​​samme køn som dit barn. Copyright af Dennis og Barbara Rainey. Brugt med tilladelse fra Thomas Nelson, Inc. Stress, at du elsker og støtter din teenager. Jeg ønsker, at de skal føle sig lige så godt tilpas med dig, deres mor, som de vil med mig.


Hvis du synes, dit barn er for ungt til at date, og de er uenige, så forbered dig på et skænderi. Siger Dr. Jeg ved det - svært at tænke på. Men vigtigt. Hvilket giver fuldstændig mening! skulle der ske noget med hans elskede datter. Uanset hvor pinligt det er for datteren. Der er for mange gyserhistorier derude, desværre. Sørg dog også for konstant at respektere hendes grænser. Prøv at give råd på en konstruktiv og meningsfuld måde. Dette er noget, din datter kan tage til sig.


Han ved intet om dig. Din mor og jeg sørgede for, at vi aldrig opdrog børn, der er forkælede eller bossige. År senere glemte jeg aldrig disse ord. Min far mindede mig om, at jeg fortjente at blive behandlet med respekt og venlighed - det var rart at have hans støtte - i alle aldre! Har svært ved at følge med din teenager?

No comments:

Post a Comment